Υγιεινή & Ασφάλεια Covid-19

Υγιεινή & Ασφάλεια Covid-19

Υγιεινή & Ασφάλεια Covid-19

Υγιεινή & Ασφάλεια Covid-19

Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών μας είναι η προτεραιότητά μας, γι'αυτό το λόγο τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας.

  • Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας το ξενοδοχείο μας τηρεί όλες τις διαδικασίες ελέγχου και καθαριότητας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Η απολύμανση των δωματίων γίνεται αμέσως μετά την αναχώρηση επισκεπτών αλλά και πριν την άφιξη των πελατών. Όλες οι διαδικασίες, τόσο των εξωτερικών όσο και τον εσωτερικών χώρων,  γίνονται με πιστοποιημένα καθαριστικά/απολυμαντικά. Θα σας υποδεχτούμε σε ένα άνετο και υγειονομικά ασφαλές περιβάλλον.
  • Το check out πραγματοποιείται στις 11.00 π.μ., ενώ το check in μεταφέρεται στις 15.00 μ.μ.,  ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άφιξη στο ίδιο δωμάτιο κατά την ημέρα αναχώρησης, το check out πραγματοποιείται στις 12 π.μ.
  • Τα κλιματιστικά όλων των δωματίων είναι αυτόνομες μονάδες, δεν αποτελούν τμήμα κεντρικού κλιματισμού και συντηρούνται και απολυμαίνονται τακτικά. Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά και η αλλαγή ιματισμού και πετσετών πραγματοποιείται κάθε 4 ημέρες. Τα δωμάτια καθαρίζονται με μεγάλη σχολαστικότητα, έτσι ώστε κάθε επισκέπτης να βρίσκει ένα ασφαλές, καθαρό περιβάλλον.

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας,

Η διεύθυνση του καταλύματος